Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ett av mina favoritprogram – Just for laughs

Ett av mina favoritprogram på nätet är tveklöst kanadensiska Just for laughs som funnits under många år och det finns hundratals timmar att kolla på YouTube. Det är dock oftast hela program alternativt sammanställningar på flera timmar med kanske 40-50 inslag som exemplet nedan och alla är inte lika roliga. Jag ska se om jag kan leta fram några enstaka inslag och visa efterhand, precis som jag skrivit om tidigare och nedan kommer ett exempel!

2 comments to Ett av mina favoritprogram – Just for laughs

  • Nalli

    Tack för den roliga timmen, nu ska jag torka av mina tårar.

  • Karlskronabloggen

    Ja, det finns ett antal hundra roliga timmar att se från “Just for laughs” som väl funnits i tiotalet år. Mest omväxlande cirka en halvtimme, som jag antar är originalprogram, men även många sammanställningar på cirka två timmar och jag har t o m sett att det finns någon sådan på sex timmar. Jag har sett dessa i flera år, men ibland kommer det fortfarande något jag inte sett tidigare!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>