Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kent Ekeroth “sopade kammaren”!

Jag kan inte undanhålla nedanstående klipp från igår när en taggad Kent Ekeroth (SD) totalt “sopade kammaren“, först genom ett lysande anförande och sedan även med sina svar till de tre kombattanter från de andra partierna som (märkligt nog) vågade ta replik på anförandet som gällde främst det svenska medlemskapet i EU men även den arabiska vintern.

Kent Ekeroth har av naturliga skäl inte synts så mycket i riksdagen senaste tiden p g a sin “time-out”, men här var han tillbaka, inte bara i sitt gamla jag utan t o m ännu bättre än tidigare!

Ovanstående var bara en liten del av gårdagens debatt och det var flera representanter från Sverigedemokraterna igång och jag följde alla anföranden och repliker och tycker:

Julia Kronlid var alldeles utmärkt i sina tre anföranden, vilken skillnad mot första gången jag såg henne i riksdagen! (Gick ej att ta replik på anföranden i första delen av debatten).

Johnny Skalin var ännu bättre och fick in några fullträffar i sina repliker och Johnny är ju tio gånger bättre än första framträdandet efter valet 2010, eller är det så att utrikespolitik och EU passar honom bättre än ekonomi!

Kent Ekeroth var helt grymt bra som jag redan skrivit ovan!

Markus Wiechel är nästan helt ny i riksdagen och det var ett bra anförande, men tyvärr ingen som tog replik så jag avvaktar med närmare omdöme!

Sammanfattning: Suveränt bra jobbat av alla fyra representanter för Sverigedemokraterna och det var faktiskt rent allmänt en mycket bra debatt eftersom de flesta av sjuklöverpartierna hade riktigt vettiga representanter som framförde sina åsikter på ett bra sätt och inte de “stolpskott” jag sett tidigare i många debatter, där de ibland inte ens verkar ha koll på ämnet som debatteras och bara framför en massa floskler de läser innantill.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>