Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Vi är många som väljer Blåsippans väg!

Majblomman 2013 har just röstats fram bland tio olika alternativ! Det är liksom tidigare år barn i Sverige som tagit beslutet och som röstat fram Årets 1 Maj-blomma bland tio olika alternativ.

Den är ljusblå, med ljuslila bakgrund och gul i mitten och det blir nog första gången sedan jag själv någon enstaka gång sålde majblommor på 1960-talet som jag kommer att köpa och bära en majblomma!

Jag tycker det passar förträffligt att illustrera med nedanstående “Blåsippans väg” för allt verkar just nu gå blåsippans väg, sen kan nog Expo och liknande extremistorganisationer genom “utbildningar” på dagis och förskolor försöka få barnen att välja andra färger till kommande år, men i år är det blåsippan som gäller och jag tror det kommer att fortsätta precis på samma sätt!

Det går varken att genom gammelmedier eller extremistorganisationer med statligt stöd längre att indoktrinera varken svenska vuxna eller svenska barn! Alltfler upptäcker verkligheten genom ocensurerade nya medier, vilket är ett fantastiskt sundhetstecken i den sista Sovjetrepubliken Sverige.

Se, lyssna och njut, men ta också själv ställning och engagera dig du också på det sätt som passar just dig!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>