Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Grattis Sverigedemokraterna 25 år!

Dagens grattis går till Sverigedemokraterna som idag fyller 25 år som parti! Jag skrev om det redan för några dagar sedan, så läs det inlägget om du inte gjort det redan! TV 4 tog överraskande upp detta jubileum och deras politiske reporter Anders Pihlblad drog som väntat upp att partiet startade som ett helt annat parti än det är idag och han försökte givetvis anspela på att partiet i verkligheten skulle tycka likadant som tidigare.

Patetiskt försök till smutskastning med helt motsatt effekt, precis som tramset gammelmedierna kallar “järnrörsskandalen” och som gjorde att sympatierna för Sverigedemokraterna sköt i höjden! Konstigt att gammelmedierna hakar upp sig på Sverigedemokraternas förflutna, men aldrig tar upp exempelvis Socialdemokraternas rasbiologiska institut eller Centerpartiets nazistiska förflutna?

Pihlblad hävdade även att det helt skulle vara Jimmie Åkessons förtjänst att partiet ökar och nu är tredje störst i Sverige och att det inte skulle finnas någon som kan ta över bakom honom. Att det är totalt fel begriper ju var och en som sett riksdagsdebatter och intervjuer med andra företrädare för partiet!

En nästan 50-procentig ökning av antalet medlemmar under 2012 och jag läste någonstans att partiet nu ökat medlemsantalet med 10 procent varje månad senaste månaderna, vilket visar på att svenska folket börjar vakna och inte längre går på lögnerna som exempelvis Anders Pihlblad och TV 4 försöker sprida.

Grattis Sverigedemokraterna 25 år!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>