Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Wämöhallen när den var nybyggd!

Dagens gamla bild blir på Wämöhallen och är troligen från precis när den är nybyggd i början av 1960-talet för på skyltarna syns att det fortfarande är vänstertrafik. Wämöhallen var en av Sveriges allra första inomhushallar och det var många gånger jag var där och åkte på “allmänhetens åkning”, med skolklassen eller kollade hockey. Numera är hallen jämnad med marken och “ersatt” av Telenor Arena där hockeyn numera spelas, men där har jag faktiskt ännu aldrig varit någon gång!

Wämöhallen när den var nybyggd!

2 comments to Wämöhallen när den var nybyggd!

  • Tjalle

    Fanns det inte en stödförening “Ishallens vänner” (?) som drev tombolastånd i K-a där man kunde köpa en lott och pss stödja byggnationen.
    Nere vid Hoglands Park mot busstationen och på Ronnebygatan tror jag de stod.

  • Karlskronabloggen

    Inget jag kommer ihåg, men jag var inte så gammal då. Fast det låter rätt troligt för det fanns ju tombolastånd lite här och var i staun på den tiden!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>