Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tackkort som kan få samlarvärde!

På onsdag den 6 februari 2013 firar Sverigedemokraterna 25-årsjubileum som parti!

Jag delar helt klart personligen inte de värderingar som de som startade partiet en gång i tiden hade. Det är dock en helt annan historia och det finns flera partier i Sveriges Riksdag som har betydligt mörkare bakgrund än Sverigedemokraterna om man tycker gamla värderingar inom riksdagspartierna har betydelse.

För min del tittar jag bara på vad de olika partierna står för IDAG och då finns det bara två alternativ, något Sjuklöverparti eller Sverigedemokraterna och det är ett mycket lätt val, åtminstone för min del!

Om du skänker minst 250 kronor (10 kronor för varje år) fram till den 14 februari 2013 så får du ett signerat tackkort från partiledare Jimmie Åkesson direkt hem i brevlådan!

Som samlare inom olika områden, bl a av just bilder, gamla vykort och autografer, kan jag tänka mig att dessa tackkort kan få ett mycket stort samlarvärde i framtiden, men det är inte främst av den anledningen du ska stödja Sverigedemokraterna utan för att du satt dig in i vad deras politik verkligen står för och genomskådat gammelmediernas  och Sjuklöverns numera tafatta försök till smutskastning och rena lögner om partiet.

Mer information på:
Sverigedemokraterna: “Present till 25-årsdagen”

2 comments to Tackkort som kan få samlarvärde!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>