Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Katarina Mazetti fortsätter göra bort sig!

Katarina Mazetti, uppvuxen i Karlskrona, har i dagarna fått en artikel hon skickat in till Avpixlat publicerad och där kan hon inte räkna med att kommentarsfunktionen stängs som den gjorde på ICA-Kuriren efter “Mazettigate“. Artikeln heter “Vem hatar Sverige mest?” och Mazetti skriver en totalt verklighetsfrånvänd artikel där hon bl a, bara för att ta ETT exempel på alla tokigheter frågar sig:

“… Jag har aldrig sett kritik på Avpixlat mot att danskar och tyskar köper upp byar i Småland, mot norrmän som köper in sej på västkusten, mot utländska företag som köper upp svenska börsen…”

Svaret är helt uppenbart, men tydligen inte för Mazetti! Detta är människor som sköter sig och tillför det svenska samhället något och bidrar till en positiv utveckling i Sverige, till skillnad från den totalhavererade invandringspolitik som idag förs av sjuklöverpartierna livligt understödd av alla gammelmedier.

Alla invandrare som har något att tillföra Sverige och ej kräver särrättigheter är självklart välkomna oavsett om de är från Norge, TysklandKina eller något annat land, dvs ungefär så som invandringen fungerar i t ex Kanada och Singapore.

Läs Katarina Mazettis bisarra artikel nedan och även de snart 1500 kommentarerna som kommit! Sortera kommentarerna efter “Populärast” så kan du läsa de allra bästa överst!

Katarina Mazetti på Avpixlat: “Vem hatar Sverige mest?”

Relaterat:
Resumé: “Mazetti skriver på invandringsfientlig sajt”

UPPDATERAT:
Katarina Mazetti har nu kommit med en ny artikel på Avpixlat som fått över tusen kommentarer samma kväll den publicerades!

Katarina Mazetti på Avpixlat: “Katarina Mazetti – rond 2”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>