Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Dags att komma igång med löpningen igen!

Igång med löpningen igenIdag kom jag äntligen igång med löpningen igen! Det har varit ett alldeles för långt avbrott, i och för sig med några tafatta försök att komma igång senaste tre månaderna. Nu tycker jag dock att jag fått motivationen tillbaka så nu kan det förhoppningsvis bli en runda varje dag där jag ökar både distans och fart efterhand.

Det är minst tio kilo som behöver tränas bort för att jag ska kunna komma i hyfsad form igen och farten på mannen som springer till höger är ungefär den jag hade idag. Klarade faktiskt att springa 20 minuter utan att stanna, men det var ingen löpning utan bara joggning.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>