Arkiv

Bokbörsen

SVT mörklägger för en gångs skull inte!

Det är sällan det går att rekommendera något nyhetsreportage i svenska gravt censurerade DDR-medier, men nedanstående är riktigt bra och Sveriges Television hymlar för en gångs skull inte om anledningen till judehatet i Malmö. Hälften av stadens judiska befolkning har redan flyttat, president Obama har skickat ett särskilt sändebud för att ta reda på situationen och Simon Wiesenthal Center i Los Angeles utfärdat en internationell varning till judar att ens besöka Malmö. Det mesta av detta är tidigare helt mörklagt i svenska medier, men efterhand som allt fler förstår verkligheten så går den givetvis inte att dölja längre.

Reportaget nedan får tala för sig självt!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>