Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SVT mörklägger för en gångs skull inte!

Det är sällan det går att rekommendera något nyhetsreportage i svenska gravt censurerade DDR-medier, men nedanstående är riktigt bra och Sveriges Television hymlar för en gångs skull inte om anledningen till judehatet i Malmö. Hälften av stadens judiska befolkning har redan flyttat, president Obama har skickat ett särskilt sändebud för att ta reda på situationen och Simon Wiesenthal Center i Los Angeles utfärdat en internationell varning till judar att ens besöka Malmö. Det mesta av detta är tidigare helt mörklagt i svenska medier, men efterhand som allt fler förstår verkligheten så går den givetvis inte att dölja längre.

Reportaget nedan får tala för sig självt!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>