Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Voffo gör di på detta viset?”

Dagens Bild blir från Bryggaregatan och jag har alltid frågat mig varför man fäller ut vindrutetorkarna på detta sätt? En av mina grannar i huset rakt fram praktiserade detta och fick dem avbrutna två gånger, (antagligen av hemraglande ynglingar) för en del år sedan. Det är ju ingen risk att de fastnar när det är så mycket snö som idag och skulle de göra det tar det ju inte många minuter innan de är upptinade och fungerar som vanligt när bilen blir varm, men jag tycker sånt bara är en inbjudan till berusade personer som går förbi att dra till i torkarna!

"Voffo gör di på detta viset?"

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>