Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Trevliga opinionsmätningar varje vecka!

Stiltje i Karlskronabloggen några dagar av olika skäl, men nedanstående trevliga diagram jag lånar från Sveriges bästa nyhetsajt Avpixlat kan jag inte låta bli att lägga in! För oss som är politiskt intresserade kommer det ständigt nya trevliga opinionsundersökningar och detta var All-Time-High för Sverigedemokraterna i någon undersökning och då ska vi även ta med i beräkningen att det oftast är 15-20 procent som säger sig eller påstår sig vara “osäkra” i de flesta opinionsundersökningarna!

Trevliga opinionsmätningar varje vecka!

2 comments to Trevliga opinionsmätningar varje vecka!

  • Lars Ottosson

    Visserligen YOUGOVE där SD alltid ligger högt, men HERREJISSES – 10% hos SIFO där nog folk som blir uppringda inte alltid svarar vad de egentligen tycker! Den vanliga dubblingen av valresultat i alla val för SD trodde jag tidigare på men nu vet i hundan om det inte kan bli upp mot 20% nästa höst desto mer de etablerade partierna gör bor sig hela tiden!

  • Ugglan

    Det viktigaste nu är att SD har etablerat sig som ett parti stadigt liggande över 10% av väljarsympatier. En röst på SD är inte bortkastad, utan den räknas.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>