Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Rösta fram Sveriges sämsta journalist

Thoralf Alfsson - Riksdagsman för Sverigedemokraterna

Thoralf Alfsson

Om man undantar utrikesminister Carl Bildts blogg så är jag rätt säker på att riksdagsmannen Thoralf Alfssons blogg är den som har flest läsare bland politikernas egna bloggar. En anledning är säkert att både Thoralf och Carl Bildt uppdaterar sina bloggar med nya intressanta inlägg varje dag.

Thoralf har nu tagit initiativ till att rösta fram Sveriges sämsta journalist 2012 och där finns ju otroligt många att välja mellan, men Thoralf har efter förslag från läsekretsen tagit ut tolv namn som det går att rösta på. Jag saknar ett par namn, men eftersom det ändå bara går att rösta på en så spelar det inte så stor roll. Enligt alla undersökningar är journalister den yrkesgrupp i Sverige som har lägst förtroende, vilket är rätt självklart eftersom de inte skriver om verkligheten utan censurerar, tillrättalägger och vinklar artiklarna efter sin egen politiska agenda.

Omröstningen startade igår och redan har snart 700 personer röstat och det finns över 70 kommentarer till omröstningen. Vill du vara med och rösta gör du det på länken nedan, men det måste ske före årsskiftet då vinnaren kommer att utses!

Thoralf Alfsson: “Rösta på årets sämsta journalist”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>