Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sydsvenskan ger Avpixlat gratisreklam igen!

Malmös “starke man” Ilmar Reepalu är upprörd efter en artikel i bl a Avpixlat i tisdags där det skrevs att hans hustru blivit stoppad och omhändertagen för rattfylleri samtidigt som han själv satt i passagerarsätet. Nu är Ilmar upprörd och intervjuas i Sydsvenskan att det inte alls var hans fru som körde och fick följa med till polisstationen, utan någon som erbjudit honom skjuts till ett möte.

Gammelmedierna, som t ex Sydsvenskan, ljuger ju ibland som en häst travar så vad som är sant här vet man inte. Skulle Ilmars version vara korrekt är det ju dock inte alls bra om Avpixlat gått ut med informationen utan att ha tillförlitliga källor, det är ju just så gammelmedierna jobbar för att smutskasta vissa oliktänkande och sådant ska inte nya medier som Apixlat syssla med utan bara hålla sig till verkligheten. Avpixlat har nu uppdaterat med Ilmars synpunkter i anslutning till artikeln.

Det fantastiska med Sydvenskans artikel är dock att namnet Avpixlat nämns i rubriken plus sex gånger ytterligare i texten. Helt otrolig gratisreklam som gör att besökssiffrorna kommer att rusa framöver och jag är helt övertygad om att merparten av alla nya besökare stannar kvar eftersom de får ta del av verkligheten på Avpixlat, även om det troligen inte var så i just detta fall. Det lär framkomma när strafföreläggandet blir officiellt vem som körde.

För övrigt är Avpixlat sedan länge större än Sydsvenskan när det gäller läsare av deras nätupplagor.

Avpixlat: “Ilmar Reepalu (S) i rattfylleskandal”
Sydsvenskan: “Avpixlat hade fel om Reepalus fru”

1 comment to Sydsvenskan ger Avpixlat gratisreklam igen!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>