Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Svenska folket tycks äntligen börja vakna, Sverigedemokraterna får 10 % hos SIFO!

Att Sverigedemokraterna skulle få tio procent av rösterna i just SIFO:s opinionsmätning sågs nog som en utopi för några månader sedan, men nu är det ett faktum! Partiet ligger högre i andra undersökningar, men att just hos SIFO nå 10 % är anmärkningsvärt och mycket glädjande! I verkligheten säkert några procent mer eftersom dessa undersökningar görs per telefon till hemnummer och många säkert svarar att de är “osäkra“. Detta visar bara att drevet mot Sverigedemokraterna i gammelmedierna totalt misslyckats och helt klart istället stärkt partiet och sympatierna för partiet. Att dra upp en gammal film från innan partiet ens kom in i riksdagen genomskådar många och ju fler som läser ocensurerade nya medier som Avpixlat, Fria Tider med flera, ju fler upptäcker verkligheten och inser att det bara finns två alternativ i svensk politik – antingen Sverigedemokraterna eller Sju(k)klövern. Sen har säkert också Jimmie Åkessons briljanta hantering av det som gammelmedierna kallar “krisen” i partiet bidragit plus att Richard Jomshof från Karlskrona synts mer och mer i både SVT och TV4 där han gjort fantastiskt bra ifrån sig i både intervjuer och debatter. Jag bara undrar hur många nya röster Sverigedemokraterna fick bara på debatten i SVT Aktuellt på bästa sändningstid där Richard Jomshof totalt körde över Centerpartiets Johan Linnander och jag har länkat till den debatten tidigare i Karlskronabloggen.

Expressen: “Rekordsiffror för Jimmie Åkesson”

Svenska Dagbladet: “Äldre väljare ger Sverigedemokraterna rekordskjuts”

Avpixlat: “SD får nya rekordsiffror och stärker sin vågmästarställning”

SIFO december 2012

1 comment to Svenska folket tycks äntligen börja vakna, Sverigedemokraterna får 10 % hos SIFO!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>