Arkiv

Bokbörsen

Svenska folket tycks äntligen börja vakna, Sverigedemokraterna får 10 % hos SIFO!

Att Sverigedemokraterna skulle få tio procent av rösterna i just SIFO:s opinionsmätning sågs nog som en utopi för några månader sedan, men nu är det ett faktum! Partiet ligger högre i andra undersökningar, men att just hos SIFO nå 10 % är anmärkningsvärt och mycket glädjande! I verkligheten säkert några procent mer eftersom dessa undersökningar görs per telefon till hemnummer och många säkert svarar att de är “osäkra“. Detta visar bara att drevet mot Sverigedemokraterna i gammelmedierna totalt misslyckats och helt klart istället stärkt partiet och sympatierna för partiet. Att dra upp en gammal film från innan partiet ens kom in i riksdagen genomskådar många och ju fler som läser ocensurerade nya medier som Avpixlat, Fria Tider med flera, ju fler upptäcker verkligheten och inser att det bara finns två alternativ i svensk politik – antingen Sverigedemokraterna eller Sju(k)klövern. Sen har säkert också Jimmie Åkessons briljanta hantering av det som gammelmedierna kallar “krisen” i partiet bidragit plus att Richard Jomshof från Karlskrona synts mer och mer i både SVT och TV4 där han gjort fantastiskt bra ifrån sig i både intervjuer och debatter. Jag bara undrar hur många nya röster Sverigedemokraterna fick bara på debatten i SVT Aktuellt på bästa sändningstid där Richard Jomshof totalt körde över Centerpartiets Johan Linnander och jag har länkat till den debatten tidigare i Karlskronabloggen.

Expressen: “Rekordsiffror för Jimmie Åkesson”

Svenska Dagbladet: “Äldre väljare ger Sverigedemokraterna rekordskjuts”

Avpixlat: “SD får nya rekordsiffror och stärker sin vågmästarställning”

SIFO december 2012

1 comment to Svenska folket tycks äntligen börja vakna, Sverigedemokraterna får 10 % hos SIFO!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>