Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lysande insats av Richard Jomshof i Aktuellt

Karlskronaprofilen Richard Jomshof från Sverigedemokraterna diskuterar kriminalpolitik med Johan Linnander från Centerpartiet. Inslaget kommer från Aktuellt igår och Richard Jomshof gör som vanligt lysande ifrån sig i debatten som handlar om den vidriga misshandeln av en 61-åring i Göteborg, där de åtalade fick alldeles för låga straff.

1 comment to Lysande insats av Richard Jomshof i Aktuellt

  • Såg också klippet, han var otroligt bra och övertygande. Tycker möjligen den här Linnander att det inte skall vara någon påföljd alls för dylika våldsbrott. Han tycks vara en ny Lennart Geijer, som i tiden tyckte att det varken behövs poliser eller fängelser i det nya Sverige.

    Som amatörhistoriker här i Finland så forskar jag litet i juridiken under krigen, då det var ord och inga visor i krigsrätterna. Då var regeln den att en timme efter det dom har fallit så är den dömde redan två meter under jorden. Detta skriver jag ockå om på min blogg.
    Utvecklingen i Sverige tycks gå mot en upplösning av samhället och en kollaps av rättssystemet. Polisen ger upp och abdikerar och i historisk belysning så är inbördeskriget aldrig långt borta då detta sker.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>