Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lindrigt sinnessjuka damer erhålla god vård

En av mina vänner på Facebook delade med sig av nedanstående gamla annons och jag kan inte låta bli att dela den eftersom den stämmer rätt väl med många av de kvinnlinga ledarskribenterna i gammelmedierna och givetvis även kvinnliga politiker från Sju(k)klöverpartierna och det är många där som säkert skulle behöva en sådan behandling för att få en uppfattning om verkligheten.

Sen är det flera manliga ledarskribenter på en av Sveriges största “tidningar” som det kanske stämmer ännu bättre med annonsen med sina totalt verklighetsfrånvarande beskrivningar av vad de tydligen uppfattar vara verkligheten i dagens Sverige och som ligger ljusår från den riktiga verkligheten.

Lindrigt sinnessjuka damer erhålla god vård

3 comments to Lindrigt sinnessjuka damer erhålla god vård

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>