Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Från sjuklövern till Sverigedemokraterna

Från Sju(k)klövern till SverigedemokraternaEn av Sveriges få ocensurerade nyhetsförmedlingar Avpixlat har kört igång med en insändarserie där vanliga människor i Sverige kan berätta varför de bytt från något av Sju(k)klöverpartierna till Sverigedemokraterna och den kommer att bli mycket intressant att följa. Gammelmedierna hävdar ju med en dåres envishet att de som röstar på Sverigedemokraterna skulle vara “lågutbildade unga män” eller “bittra manliga pensionärer” vilket naturligtvis inte alls stämmer. Det finns väldigt många högutbildade som röstar på partiet, liksom många invandrare som assimilerats i det svenska samhället och nu ökar även rösttalen bland kvinnor i alla åldrar om man följer annat än censurerade gammelmedier.

Det år att klicka på bilden till höger så kommer du till denna insändarserie som kommer att fyllas på efterhand. Redan en vänsterpartist som skrivit varför han bytt och även en pensionerad bankdirektör som tidigare röstade på Moderaterna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>