Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

En eloge till Hans Bülow på Sydöstran

Jag vill faktiskt ge en eloge till Hans BülowSydöstran som skriver ledare trots att jag inte på något sätt delar de åsikter han framför! Anledningen är att han tillåter kommentarer så länge de håller sig till ämnet ledaren handlar om och han släpper igenom alla negativa kommentarer om det han skriver så länge de håller sig till ämnet!

Starkt gjort och mycket ovanligt i det politiskt korrekta Sverige där den typen av ledare eller artiklar i princip aldrig tillåts kommenteras inte ens när det är Facebook-inloggning som gäller, som t ex på Aftonbladet. Senaste ledaren nedan har jag själv kommenterat och även fått svar!

Hans Bühlow, Sydöstran: ” Staten måste ta ansvar för flyktingarna”

2 comments to En eloge till Hans Bülow på Sydöstran

  • mr.primer

    Har själv kommenterat där och haft vissa dialoger med Hans, heder till honom. Öppenhet och debatt har gjort västvärlden till vad vi är idag det vore idioti om vi fortsätter att gå den vägen vi nu slagit in på. Yttrandefrihet är en av grundpelarna i en demokrati, den har miljontals människor dött för att få till eller försvara. Ska vår generation bli den första som tar steg tillbaka i denna fråga??

    • Karlskronabloggen

      Delar helt din uppfattning Mr Primer och vi är på god väg att ta det steget tillbaka, men förhoppningsvis kommer det att ändras tack vare alla nya medier på nätet där det finns yttrandefrihet, till skillnad från i gammelmedierna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>