Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Vinterfest ersätter numera julfirande

I det absolut löjligt “politiskt korrekta” Sverige kommer ständigt nya ord som t ex “papperslösa” i stället för illegala invandrare och “ensamkommande flyktingbarn” som är så långt ifrån “baaaarn” man någonsin kan komma. Nu har Systembolaget i den politiska korrekthetens namn introducerat namnet “Vinterfest” istället för “Julfest” eller “Julbord“. Ungefär som när “Sveriges sämsta chef” Katri LinnaDiskrimineringsombudsmannen införde “Vinterpresenter” till personalen istället för “Julklappar“. Hon fick ju senare sparken av regeringen, men tyvärr av en annan anledning än detta galna påhitt.

Dagens bild blir från Systembolaget i Karlskrona med denna politiskt korrekta reklam, men det finns liknande i CityHallen bredvid där det inte längre är “Julskinka” som säljs utan “Helgskinka” och det kommer en bild på detta också framöver om det inte ändras till “Julskinka” närmare jul.

Vinterfest heter det tydligen nu när man firar jul i Sverige

2 comments to Vinterfest ersätter numera julfirande

 • Nalli

  “ Alkoholfritt till vinterfesten, det måste vara Monamuslim som ligger bakom detta.“

  Det berör inte mig i ryggen, för vi ska ha alkohol i Julbesken(40%) och Julglöggen.(14%).
  Julskinkan köper Vi svart av bonden som inte har slaktat den på det muslimska hemska sättet som kallas för djurplågeri.

  • Karlskronabloggen

   Låter bra Nalli! Jag kommer heller helt klart inte att köpa någon skinka det står “Helgskinka” på utan bara om det står “Julskinka” och att jag kan kolla så att det inte är halalslaktat, men det är väl ingen risk just med skinka eftersom grisen är ett orent djur i denna ideologis fantasivärd.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>