Arkiv

Bokbörsen

Medelvärde av opinionsmätningar om väljarstöd i november

Opinionsmätningarna om vilket parti man skulle rösta på om det var val idag står ju som spön i backen, så jag tänkte för det mesta nöja mig med att presentera medelvärde från alla undersökningar under samma månad och här kommer medelvärde för november 2012 för de åtta riksdagspartierna och övriga partier.

Mest noterbart är naturligtvis Sverigedemokraternas uppgång trots gammelmediernas “hatkampanjer” som verkar fått helt motsatt effekt och om jag förstått det rätt har partiet fått rekordmånga nya medlemsansökningar senaste tiden.

Siffrorna kommer från status.st som varje månad sammanställer alla mätningar.

Medeltal för opinionsmätningar november 2012

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>