Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kampanj inför EU-valet

För egen del tillåter inte mina höfter och knän mitt deltagande i kampanjen inför EU-valet 9 juni, men jag kan i alla fall bidra med denna bild. Efter min handling i CityHallen rullade jag på Birgitta Stenberg (SD) och Piotr Urbanski (SD) som just skulle starta sin del av den lokala kampanjen för SD Karlskrona och tog då denna bild på Borgmästaregatan.

Det blev för övrigt en lång promenad hemåt, för efter stoppet med Birgitta och Piotr blev det tre ytterligare stopp. Först med en gammal idrottsbekant och ett långt samtal, sedan med en granne och till sist med ytterligare en granne som också är skolkamrat med ytterligare trevliga samtal. Men jag var hemma i god tid för att kunna börja kolla sändningen från Stockholm Marathon där jag tyvärr inte kan deltaga som löpare.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>