Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“KALVHAGEN – västra delen”

Föreningen Gamla Carlscrona (FGC) kommer inom kort med det andra häftet i en tänkt serie om stadsdelarna i Karlskrona. Det första häftet MÖLLEBACKEN gavs ut till Lövmarknaden förra året och försäljningen av det nya häftet börjar vid årets marknad torsdagen den 20 juni. Det nya häftet omfattar 60 sidor med omväxlande gamla och nyare bilder tillsammans med information om de olika gatorna. Stadsdelen “Kalvhagen” har egentligen ingen helt definierad gräns, men FGC har gjort sin avgränsning och häftet omfattar västra delen av området. Del tre i denna serie kommer till nästa Lövmarknad och tanken är då att det häftet ska behandla östra delen av Kalvhagen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>