Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Våffelstugan vandaliserad

För bara några dagar sedan öppnade Victor Conrad en ny satsning i form av “Våffelstugan” i den tidigare Kaffestugan i Vämöparken. Idag när han kom till stugan möttes han av inbrott och totalt meningslös vandalisering som ska ha skett natten mellan fredag 10 och idag lördag 11 maj. Polisen hade tydligen inte resurser att kunna komma dit på morgonen, men Victor meddelar på Facebook att det är uppstädat och stugan är öppen. Har du någon information om händelsen så kontakta Victor!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>