Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nöjen i Karlskrona 1763-1880

Blekinge Museum anordnade för en vecka sedan en föreläsning om nöjeslivet i Karlskrona 1763-1880 och publicerade även evenemanget på YouTube. Det var Leif Runefelt som tittat på tidningsannonser från denna period för att se vad publiken lockades av och hur marknaden för kringresande underhållare utvecklades. Det är en lång föreläsning och jag har bara hunnit kolla på delar av den, men det är helt klart intressant, så en önskan om “mycket nöje” till alla som är intresserade!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>