Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Gert Wingårdhs skapelse

Dagens Bild är tagen från parkeringen vid Blomlöfs Saltö och visar huvudbyggnaden vid Kilströmskaj. Det är tveklöst Karlskronas mest omdebatterade byggnad som skapades av Gert Wingårdh och hans medarbetare på Wingårdhs. Det är främst den svarta huvudbyggnaden som många har synpunkter på och inte så mycket de två mindre röda byggnaderna, varav den ena skymtar på bilden. Det är drygt 40 lägenheter som stod klara för inflyttning från december 2020 och man kan tycka vad man vill om byggnaden. För egen del tycker jag den är rätt häftig, men att den är byggd på helt fel plats.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>