Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mejl från “Herr Idris Musa”

I morse dök det upp ett trevligt mejl från en “Herr Idris Musa, troligen boende i Nigeria. Jag ska tydligen som ende arvinge ha ett arv på över sju miljoner dollar att se fram emot! Avsändaren skriver på perfekt svenska i mejlet så det verkar helt seriöst!

Jag ska fundera lite till om jag ska svara för inte vill jag missa denna möjlighet. Det kanske finns en minimal chans att det är någon form av bluff, men ingen mottagare vill ju hamna som i situationen nedan där otaliga mottagare gått miste om sina pengar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>