Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Varning för Network Hosting!

Idag dök det upp två “fakturor” från Network Hosting på 5100 kronor vardera. Det står visserligen i den finstilta texten att det gäller ett “erbjudande” om webbhotell för två domännamn jag äger. Att jag redan har hemsidor på dessa domäner spelar tydligen ingen roll, men affärsidén är naturligtvis att lura någon att betala och därmed ingå ett bindande avtal. Antagligen är det samma bolag som tidigare hette Web hosting solutions 24 som nu bytt namn och kör vidare i samma spår. För övrigt är priset för deras webbhotell astronomiskt, det webbhotell jag anlitar för dessa domäner kostar totalt 295 kronor per år och då kan jag ha hur många domännamn jag vill i det priset och kan lägga in både hemsidor och mejl.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>