Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ny verksamhet på gång?

Affären på Pantarholmen som var PostNord-ombud har varit stängd i två år utan att någon ny verksamhet tagit plats i lokalen. Idag lördag morgon var det folk på plats som putsade fönstren från utsidan i det stormiga och regniga vädret. Anledningen till stängningen var ju att innehavarna lagt beslag på ett stort antal paket vilket bl a fick till följd att PostNord naturligt nog inte lät dom fortsätta den verksamheten. Säkert tråkigt för bostadsrättsföreningen som jag antar gått miste om hyresintäkter i två år. Så det återstår väl att se om dagens fönsterputsning är början till någon ny verksamhet i lokalen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>