Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Brändaholm 100 år i år

Äntligen har jag bläddrat i och läst boken “Brändaholm 100 år 1923-2023”. Finns på Stadsbiblioteket i Karlskrona och kanske även på filialbiblioteken runt om i kommunen. En alldeles utmärkt bok full med till exempel bilder, tidningsklipp, stugägares egna berättelser och även en förteckning över samtliga ägare till de 50 stugorna genom alla år. Sammanfattningsvis en mycket trevlig bok som rekommenderas!

Tyvärr hittar jag inte boken på varken Bokus, Adlibris eller Akademibokhandelns hemsidor, men den finns förmodligen att köpa i någon lokal affär i Karlskrona. Därmed hittar jag heller inget pris på boken, men som sagt så finns den att låna på biblioteket. En liten udda detalj jag noterade var att boken hade en “ansvarig utgivare” vilket jag nog aldrig sett angivet för en bokutgivning tidigare.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>