Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Det här är vår match”

En helt underbar sammanfattande video med matchbilder och spelet bakom kulisserna när Hammarbys damer vann cupfinalen mot Häcken i lördags inför en rekordpublik på Tele2 Arena. Vilka fanstastiska supportrar som stödde laget både på vägen till matchen, under matchen och efter matchen!

Efter en rätt tråkig första halvlek kom Hammarby igår i andra, mycket tack vare japanska Maika Hamano som låg bakom de två första målen och själv gjorde det tredje. Underbar passning till Madeleine Janogy som gjorde 2-0 på ett ännu underbarare avslut.

Fyra av Hammarbys spelare är uttagna till VM i Australien och Nya Zeeland 20 juli – 20 augusti. Jonna Andersson och Madeleine Janogy är med i Sveriges 23-mannatrupp, Kyra Cooney-Cross för Australien och Maika Hamano för Japan.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>