Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Har priserna blivit lägre?

För en månad sedan gick Lidl ut med att deras affärer sänkte en rad priser på basvaror och andra affärskedjor tycktes följa efter. För min del är jag ingen storhandlare så jag tycker inte jag märkt någon direkt skillnad, ens på Lidl. Däremot tycker jag mig märka att de absurda prishöjningarna på vissa varor som kom för några månader sedan nästan helt verkar ha stannat av, vilket naturligtvis är positivt för kommande inflationssiffror.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>