Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

För exakt 25 år sedan!

Noterar att idag den 30 mars 2023 är det på dagen 25 år sedan jag köpte min nuvarande lägenhet den 30 mars 1998! Det var på den tiden det ännu inte annonserades lägenheter på internet utan det var i första hand Blekinge Läns Tidning på lördagar man fick kolla om man ville köpa en bostadsrätt.

Riksmäklaren var dock lite annorlunda och annonserade enbart på en anslagstavla i dåvarande gallerian Kronan. Jag tycker jag hade stor tur som lyckades köpa denna lägenhet och priset blev 185 000 kronor. Trots rätt stor avgiftshöjning efter pågående stambyte med nytt badrum och gästtoalett blev det ändå billigare än min kortvariga hyrestvåa på Hästö. Månadsavgiften har faktiskt inte höjts speciellt mycket på dessa 25 år och den höjning vi fick på tre procent i år var faktiskt den första höjningen på nio år.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>