Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Stenläggning pågår

Det har inte varit några kommentarer i Karlskronabloggen kring valet i söndags, men jag avvaktar tills alla resultat inkommit, både lokalt, regionalt och i riksdagsvalet. Det saknas fortfarande flera valdistrikt i samtliga tre val innan ett slutresultat kan kommenteras.

Dagens Bild blir därför från rådhuset under dagens tjänstgöring som nämndeman och visar de stenarbeten som pågår på Stortorget. Det återstår väl och se hur resultatet blir, men förhoppningsvis blir det inga fler farliga kanter som orsakar fler olyckor än de som redan hänt.

Längst till höger gamla Posthuset och senast Trossö Vårdcentral som ska rivas och ersättas av ett enormt kulturhus i glas som inte alls passar in i miljön och dessutom riskerar Karlskronas status som världsarv. Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna är i dagsläget de enda partier som är emot bygget.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>