Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Richard Jomshof på besök

Idag var det dags för partisekreterare Richard Jomshof (SD) att avsluta sin kampanj med torgmöten kring islamiseringen i hemstaden Karlskrona. Dessförinnan minglade Richard lite runt valstugan och jag tror även det blev ett besök där efter talet. För min del blev det ett kortare besök än tänkt p g a den krånglande höften, fast numera mer med värk i båda benen, men några bilder hann jag i alla fall få med.

Richard Jomshof och Lotta Antman samtalar med en besökare och i bakgrunden låter sig Björn Ivekull väl smaka en Bullens korv med bröd.
Åsa Larsson skötte som vanligt korvvagnen och har här serverat en “kåv” till en besökare som också stannade lite för att diskutera någon politisk fråga.
Janne Sjöholm och Bertil Svennesson.
Det var mycket aktivitet rund SD Karlskronas valstuga den sista dagen före valet.
Talaren Richard Jomshof diskuterar med SD Karlskronas gruppledare Christopher Larsson innan talet började. I bakgrunden SD Karlskronas husbil “Spjutet” som nu har fullbordat sin andra valrörelse.
En del av det kanske hundratalet åhörare som fanns på plats och lyssnade till Richard.
Översikt från en annan vinkel.
En del av åhörarna lite mer i närbild.

Tyvärr blev det nästan bara bilder från SD Karlskronas valstuga och själva talet. Hade tänkt gå runt och ta lite fler bilder hos de olika partierna, men här satte hälsan stopp. Fick dock ett par samtal med två gamla bekanta från kyrkopolitiken i form av Eva Röder och Hans-Göran Håkansson som kommer på bild nedan. För övrigt stannade Richard till och hälsade på Hans-Göran innan han gick till talet. När Richard började sin politiska karriär i Karlskrona 2002 var det bl a i dåvarande Utbildningsnämnden där även Hans-Göran var ledamot.

Eva Röder och Hans-Göran Håkansson från Liberalerna.

Någon inspelning av talet gjordes mig veterligen inte i Karlskrona, men motsvarande tal finns instpelat från Jakobsberg för en vecka sedan och kommer en gång till nedan:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>