Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Cykling på trottoaren

Ofoget med att cykla på trottoarerna i Karlskrona fortsätter oförminskat och det kanske vore bra om polisen tog tag i detta och utfärdade befogade böter. Här ett exempel från Borgmästarekajen för ett par dagar sedan, men det var likadant på Fisktorget samma dag där det var betydligt fler som använde trottoaren för cykling.

“Barn får cykla på trottoaren eller gångbanan till och med det år de fyller 8 år. Vuxna som cyklar på en otillåten vägbana, till exempel trottoar, riskera att få böta 500 kronor.”

1 comment to Cykling på trottoaren

  • Micke

    Cyklister (vissa) är de största farorna i trafiken, både för sig själva och för andra. De verkar tro att de har helt egna trafikregler som alla andra måste rätta sig efter.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>