Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Soligt på Bubbetorps gård

Första halvårets sista möte i Arbetsmarknadsnämnden hölls i mangårdsbyggnaden på Bubbetorps gård. Det var tradition varje år, men eftersom pandemin kom emellan var det tre år sedan senaste gången. Det var ett ganska kort möte på under en timme och sedan var det dags att avnjuta kaffe och jordgubbstårta i den underbara trädgården.

Fem av mina kollegor i nämnden avnjuter kaffe och tårta, från vänster Tommy Andersson (MP), Angela Sandström (S) och Bengt Larsén (V). Med ryggen mot Peter Nilsson (S) och Göran Eklund (SD).

Efter det korta mötet och kaffepausen var det dags för drygt två timmars “lärandedialog” där chefen för Arbetsmarknadsavdelningen i Karlskrona kommun Sara Drejstam och ett femtontal av hennes medarbetare under två timmar stod för informationen om deras mycket framgångsrika arbete.

Sara Drejstam inleder “lärandedialogen” där hon bl a berättade om hur framgångsrikt med ständig minskning av försörjningsstöd varit under de snart fem år sedan Arbetsmarknadsförvaltningen tog över detta efter Socialförvaltningen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>