Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Kyrkorådet som styrelse”

Efter en heldag som nämndeman i Blekinge tingsrätt blev det sedan kombinerad lunch och middag innan det var dags att ta plats framför datorn för ett “webbinarium” från Lunds stift. En kort digital utbildning på två timmar med ett drygt trettiotal deltagare. Det var väl inget direkt nytt jag lärde mig till en början, men det kom sen en del intressanta frågor från några deltagare där svaren lärde mig en del nytt.

Hade egentligen tänkt trappa ned på “kyrkopolitiken”, men det har av olika skäl blivit tvärtom denna mandatperiod. Dock inget fel med det för det är alltid lika trevliga möten med trevliga människor i de olika organen i Karlskrona-Aspö pastorat oavsett om det är digitala eller fysiska möten.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>