Arkiv

Bokbörsen

Kommunfullmäktige idag

Idag var det premiär för bloggskrivaren i Karlskrona kommunfullmäktigeLänsstyrelsen i måndags beslutade om ny ersättare för Sverigedemokraterna fr o m 2022-04-25 t o m 2022-10-14. Det gick lite hastigt för samma kväll i måndags var det gemensamt förmöte i SD Karlskrona i Lyckeby och idag var det dags att ta plats i Wämö Center för möte i fullmäktige. Det blev ett långt möte 08.30-16.25 och efter lunch fick vi SD-ersättare på plats hoppa in som beslutande då några ordinarie ledamöter lämnat mötet av olika skäl. Det blev t o m sju omröstningar (fast egentligen i samma ärende), men det gällde att trycka på rätt knapp!

Ingången till Wämö Center idag under lunchuppehållet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>