Arkiv

Bokbörsen

(SD) på Lyckeby Marknad

Sverigedemokraterna Karlskrona fanns på den vanliga platsen nära Lyckeby källa och hade bemanning i de vanliga två passen. Det var stort intresse för att delta, så en del får vänta till kommande marknader där det förhoppningsvis blir bättre väder och inte isande kalla vindar.

I förmiddagspasset deltog i vit jacka Lotta Antman och bredvid henne Benny Berglund i svart. Ordförande Christopher Larsson i vitt inne i tältet är inbegripen i ett samtal med en besökare. I röd jacka till vänster Ann-Marie Resin som var på besök och även Ann-Marie har några politiska uppdrag för SD Karlskrona i kommun och kyrka.
På eftermiddagspasset deltog från vänster Sanna Svennesson, Christer Leksell och Göran Eklund, den senare i politiskt samtal med en besökare. Inne i tältet gömmer sig även Rose-Marie Leksell som tog hand om en besökare och därför ej kom med på bilden.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>