Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lyckeby Antikvariat idag

Det var länge sedan det blev besök på Lyckeby Marknad eller Lyckeby Antikvariat de senaste åren beroende främst på pandemin. Idag blev det dock båda delarna och Hans Svanstein hade mycket att göra i sitt antikvariat. Det var både billiga pocketböcker, andra böcker och LP-skivor som kunderna handlade.

För min del blir det ett besök där nästa vecka också då jag nu plockat ihop några papperskassar böcker att skänka till antikvariatet. Det har blivit många kassar nu, men det var mest för några år sedan. Nu har jag dock åter börjat rensa böcker i förråd och bokhyllor och det som inte behåller eller går till pappersåtervinningen hamnar i Lyckeby.

Antikvariatets normala öppettider är nu vardagar 12.30-15.30 och lördagar 11.00-14.00.

Billiga böcker för tio eller pocketböcker för fem kronor styck på borden utanför Lyckeby Antikvariat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>