Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Hoppade över manifestation

Idag hade jag tänkt gå och ta några bilder på den femte måndagsmanifestationen för Ukraina vid Klaipedaplatsen och därefter hämta ut medicin på apoteket. Det gick dock knappt att öppna dörren ut från Västra Vittusgatan 14 och det var inte många steg jag behövde ta för att konstatera att det blåser alldeles för mycket och dessutom ökande regn. Så det blir till att stanna hemma och medicindosen får jag halvera ikväll och imorgon bitti.

Har lite svårt med balansen p g a höftproblemen och har blåst omkull en gång tidigare, så säkrast att stanna hemma idag. Hoppas det fungerade bra för Inga-Lena Fischer och Agrita Martinsone i ruskvädret.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>