Arkiv

Bokbörsen

Ny årsbok från BLIS igen

Blekinge Idrottshistoriska Sällskap har varje år utdelning av sin årsbok på olika platser runt om i hela Blekinge. Idag var det som vanligt Roland Andersson som var på plats en timme vid Trefaldighetskyrkan och vi var rätt många som kom och hämtade vår bok. BLIS sparar varje år stora summor just på detta utdelande i stället för att skicka via post då de slipper de absurda portokostnaderna.

Årsboken 2022 är som vanligt ett praktverk och heter “Mästare och medaljörer” och presenterar blekingar som erövrat medaljer i de största internationella mästerskapen. Boken innehåller 264 sidor och det är mest kända, men även en del mindre kända idrottare som presenteras.

Jag kan verkligen rekommendera ett medlemskap i BLIS, årsavgiften är 200 kronor och då ingår årsboken.

Några andra som hämtade sin bok av Roland Andersson till vänster, var mina gamla klubbkamrater i Team Blekinge Löparförening, Elisabeth Johansson och Lars-Erik Sandell. De båda skyndade efter ett kort samtal sedan vidare med Junie för att hitta närmaste lekpark i Amiralitetsparken.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>