Arkiv

Bokbörsen

Ett inlägg om dagen i mars

För att komma igång med Karlskronabloggen på allvar igen, bl a inför Val 2022 i september, var målet att uppdatera en gång varje kalenderdag under mars månad och det fungerade bra och blev 31 inlägg! Det kommer inte att bli ett inlägg om dagen, varken i april eller senare, däremot kan det bli tre-fyra inlägg per dag ibland och inga inlägg alls andra dagar. Imorgon lördag 2 april lär det förhoppningsvis bli flera olika inlägg för det är många aktiviteter som händer på och runt Stortorget, t ex

Kyrkans Dag i Fredrikskyrkan 10-16
Bakluckeloppis på Stortorget 10-14
Utdelning av årsbok från Blekinge Läns Idrottshistoriska Sällskap 12-13 (endast för medlemmar)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>