Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Var finns skyddsrummet?

Det är tydligen många svenskar som är oroliga och besöker hemsidan för Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps (MSB). Framförallt letar många information om närmaste skyddsrum och MSB lär ha uppdaterat sina kartor inom området. Dock har tydligen hemsidan just nu så många besökare att den nu fått ersättas av en tillfällig sida där bl a hänvisas till information via Facebook och Twitter.

För min del har jag inte ens funderat över frågan om skyddsrum för det finns i källaren i Bostadsrättsföreningen Cronhawen där jag bor och det har jag känt till sedan jag flyttade hit 1998. Skyddsrummet ska klara upp till 200 personer enligt MSB:s karta, vilket innebär alla boende på adresserna Norra Möllebacksgränd 1 A och 1 B samt Västra Vittusgatan 14. Dagens Bild i Karlskronabloggen blir en bild på ingången till de stora utrymmen där skyddsrummet finns och all utrustning förvaras.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>