Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Det är något fel på min dosa”

Citatet i rubreiken kommer från det underbara klippet när Fredrik AhlSVT Sörmland spårar ur helt när han inte förstår att allt han säger och sjunger går ut i direktsändning. Klippet kommer under de två bilderna om det är någon som inte sett och hört det!

I mitt fall var det dock en en annan dosa som nu efter elva-tolv år lagt av och batteribyte hjälper ej. Det är min gamla dosa till vänster och jag ska förhoppningsvis få en ny sådan som ser ut som till höger. I tisdags var det dock så lång kö till Swedbank att det var inte lönt att vänta, så jag vände efter en dryg halvtimme i värmen. Idiotiskt system att man får åka upp och hämta en nummerlapp och sedan åka ned och vänta utanför. Sen kommer en stressad bankman nerför rulltrappan och ropar upp nummer där jag knappt hörde vad han sa. Nåväl, mitt nummer låg långt fram i tiden och det var fullt med folk som väntade även ovanför rulltrappan.

Byte av dosan är inget akut, det fungerar bra med mobilt bank-ID och bank-ID i datorn. Dock föredrar jag oftast dosan och den är nödvändig om någon månad då jag måste uppdatera båda dessa ID.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>