Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD Kyrkovalskonferens 2021

Idag var det digital Kyrkovalskonferens 2021 för Sverigedemokraterna mellan klockan 08.00 och 13.00. En fullmatad dag med fantastiskt bra information i form av tal och paneldiskussioner. Jag tror och har redan hört att framförallt alla nya kandidater som ställer upp i detta val hade stor glädje av denna dag! Totalt har Sverigedemokraterna denna gång drygt tusen kandidater i landet som ställer upp, jämfört med cirka 300 år 2017. I Karlskrona-Aspö pastorat är vi denna gång sex kandidater, jämfört med tre 2017, så någon risk för någon tom stol finns inte i detta val. Även övriga församlingar och pastorat i Karlskrona kommun har ökat antalet kandidater i samma omfattning.

Konferensen direktsändes via YouTube i drygt fem timmar, men tyvärr finns inte hela konferensen att se i efterhand, men det lär komma valda delar framöver i olika sammanhang.

På bilden inleder Aron Emilsson konferensen och bland talare och medverkande kan nämnas bl a EU-parlamentarikern Charlie Weimers, partiledare Jimmie Åkesson, Mattias Karlsson och Julia Kronlid.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>