Arkiv

Bokbörsen

Åka tunnelbana i Tokyo

Ett klipp från musikfronten som varit med tidigare är “Tunnelbana i Tokyo” även om den aldrig spelats av Sveriges Radio eller visats i Sveriges Television. En medryckande låt där texten fastnar direkt!

Den tidigare versionen är bortplockad från YouTube, troligen p g a rättigheter till vissa bildklipp som fanns med i originalversionen. Nu finns dock en ny version på YouTube, med mest bilder från just tunnelbanan i Tokyo.

Titeln kommer naturligtvis från en debatt mellan Åsa Romson (MP) och Jimmie Åkesson (SD) i Sveriges Riksdag hösten 2012 och den lilla korta “debatten” finns med i sin helhet i allra sist i klippet. Inklippt finns även tre ljudklipp med Jimmie och även Mattias Karlsson (SD) och Richard Jomshof (SD).

Musiken i denna underbara låt kommer från Kiwi and The Dogboys.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>