Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Åka tunnelbana i Tokyo

Ett klipp från musikfronten som varit med tidigare är “Tunnelbana i Tokyo” även om den aldrig spelats av Sveriges Radio eller visats i Sveriges Television. En medryckande låt där texten fastnar direkt!

Den tidigare versionen är bortplockad från YouTube, troligen p g a rättigheter till vissa bildklipp som fanns med i originalversionen. Nu finns dock en ny version på YouTube, med mest bilder från just tunnelbanan i Tokyo.

Titeln kommer naturligtvis från en debatt mellan Åsa Romson (MP) och Jimmie Åkesson (SD) i Sveriges Riksdag hösten 2012 och den lilla korta “debatten” finns med i sin helhet i allra sist i klippet. Inklippt finns även tre ljudklipp med Jimmie och även Mattias Karlsson (SD) och Richard Jomshof (SD).

Musiken i denna underbara låt kommer från Kiwi and The Dogboys.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>