Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Inget nytt om försvunne…

Det verkar gå trögt i utredningen om den försvunne och troligen mördade Mikael Petersson. Sökningar pågår fortfarande i Karlskrona skärgård och de två misstänkta sitter kvar i häktet sedan drygt två månader.

Enligt tidningsuppgifter har tydligen inga ytterligare förhör hållits de senaste veckorna eftersom polis och åklagare inväntar analyssvar.

Även på Flashback har aktiviteterna avtagit rejält även om tråden nu närmar sig en miljon visningar.

1 comment to Inget nytt om försvunne…

  • göran wahlström

    Jag har ju sett foton av de misstänkta på flashback……Jag hade en slags föreställning om att de misstänkta i såna här fall skall se allmänt lömska ut , dolsk uppsyn , vass blick , fula tatueringar & flottigt ovårdat hår , dåliga tänder , lortiga kläder samt lukta gammal sur sprit.
    Men i detta fall är det två unga män som är intresserade av Opera !! Så till den milda grad att dom öppnade en lokal med kafe där dom kunde sjunga och spela för publik och varandra.
    Inte den typ man tror skulle mörda och dessutom klara att tiga sig igenom förhör.
    Det skall bli intressant att se hur upplösningen blir.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>