Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Härlig seger för Mjällby AIF

Idag var det dags för Mjällby AIF att ta emot Helsingborgs IF Strandvallen. Efter en svängig match fick till slut Mjällby in ett segermål på övertid! Det kunde gått hursomhelst, bl a varsin stolpträff, men Mjällby förlorade ju senast mot AIK på den matchens sista spark, så det känns nog bra att själva avgöra på övertid.

Det blir ju bättre poäng i tabellen med en förlust och en seger än två oavgjorda matcher och nu bör rimligen det allsvenska kontraktet till nästa säsong vara klart, men för säkerhets skull behovs nog ett par poäng ytterligare.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>