Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tre timmar med Björn Söder

Efter ett långt Coronauppehåll hade SD Karlskrona idag en föreläsning av Björn Söder i Lyckeby Medborgarhus. Det var en “Coronasäkrad” lokal och obligatorisk handtvätt och efterföljande spritning var obligatoriskt för att komma in i lokalen och samma procedur gällde även om man tillfälligt lämnade lokalen.

Den mycket intressanta föreläsningen handlade om svensk utrikespolitik och Björn har otaliga uppdrag i Sveriges Riksdag och sitter bl a som ledamot i Utrikesnämnden. Han har även kvar kommunala uppdrag i hemstaden Kristianstad.

Björn Söder anländer till Lyckeby och tas emot av Göran Eklund och Kenneth “Pelle” Johnsson (på bilden).
Mariane Johansson serverar Björn kaffe och kakor innan föreläsningens början. I bakgrunden “Coronaansvarige” Ronnie Nilsson.
Ett drygt trettiotal medlemmar och sympatisörer hade kommit till föreläsningen och det var rejäla avstånd mellan alla åhörare.

1 comment to Tre timmar med Björn Söder

 • Göran Wahlström

  Det hade säkert varit intressant men jag tvingades lämna SD eftersom man inte själv får välja vilken förening man vill tillhöra.
  Vi är många pensionärer som hellre skulle vilja vara med i en SD förening där vi har fritidshuset eller x-traboende än där vi är folkbokförda , kanske på pensionärhem i en stad osv..där vi ofta bara är mitt i vintern..

  men SD tillåter inte att man själv får välja förening.
  Så jag gav upp.
  AfS däremot lägger sig inte i sådant..man får själv välja. Dessutom är AfS lite ” vassare” mer som SD var när vi startade SD. Jag har varit med på Engelbrektsmarscher och annat i Sthlm..vi var så många då att vänsterbanditerna inte vågade angripa oss.DÅ kande man framtidtro.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>